NIEUWS

Nieuwsbrief 2015 nummer 7
Snow College nieuwsbrief

 

 

Nieuwsbrief Snow College

Nieuwsbrief Snow College 2015 nr 7


Vergezeld van een ongeziene sfeer in vastberadenheid op slagen, blikken we terug op alweer fantastische momenten in het kielzog van Snowcollege. Onder meer met het laatste deel lerarenopleidingen 2015,  de racetrainingen en wedstrijden te Stubai, maar ook de indoor trainingen aan monitoren van OZ, Josk,.... En natuurlijk last but not least de verwelkoming van een nieuw trainergezicht binnen het opleidingsteam. Wees gezeten want dit is een nieuwsbrief die knalt met een terugblik maar ook met een aantal nieuwe onthullingen.  Op de dag van de nieuwjaarsreceptie lanceren wij voor u onze nieuwe Snowcollege website dus we stellen uw geduld nog even op de proef!

Klik op onze facebook pagina voor leuke foto’s van de opleidingen, trainingen en voorbereidingen.

     
 
Facebook
Twitter
YouTube

Racing
 

Ook dit jaar namen we weer deel aan de wedstrijden te Stubai. Ditmaal voor de eerste keer in het nieuwe verblijf. Uiterst intensieve trainingen zowel op als naast de piste.  Met dank aan de toptrainers van Snowcollege om dit weer op hoog niveau bewezen te hebben.  En...  niet zonder enige trots verwelkomen wij Karen Persyn in ons trainersteam.... Meer lezen?

Klik hier
 

Performance

Opnieuw kozen verschillende reisorganisaties voor bijkomende interne monitoren-opleidingen.  Trainers van Snowcollege staan steeds garant om dit in goede banen te leiden.

Daarnaast wordt de multi-ski stilaan een begrip waarin Ronny Geerinck kiest om in deze opzet met een groepje van maximum 8 personen doelgericht te trainen.  Reuzenslalom, buiten piste,  buckle.... het komt allemaal aan bod.  Inschrijven?  Meer info?

Klik hier
 

Opleiding
 

Prachtige weersomstandigheden en toptrainers waren slecht 2 ingrediënten van deze Top-week. Maar liefst 12 Anwärter 1 attesten en 25 Anwärter 2 diploma's werden uitgereikt aan strijdlustige leraren in spé. Geen wolkje aan de hemel en ideale sneeuwcondities maakten dit geheel compleet.  And by the way....sinds kort werken wij samen met een partner vacature databank in Oostenrijk.  Benieuwd?

Klik hier
 
 
Copyright © Snowcollege
Our mailing address is:
info@snowcollege.be

unsubscribe from this list    update subscription preferences