COVID-19

Het volledige Snow College team vecht mee tegen COVID-19.
We verwachten van onze deelnemers samen met onze trainers en opleiders zich te houden aan volgende maatregelen om ons te wapenen tegen COVID-19, en zo doende onszelf en anderen te beschermen !

  • Was je handen regelmatig grondig met zeep en water
  • Hoest of nies in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog
  • Ben je ziek? Blijf thuis in isolatie.
  • Vermijd nauw contact. Houd steeds voldoende afstand, minstens 1.5m (indien mogelijk)
  • We dragen steeds een mondmasker en/of buff voor de mond en neus.

We respecteren steeds de richtlijnen in de verschillende indoorbanen waar onze Snow College activiteiten doorgaan ! Voor detail info, check link van de betreffende accomodatie:

Meerdaagse (buitenlandse) stages :

Bij deelname aan onze meerdaagse (buitenlandse) stages, moet elke deelnemers bij aanvang van de stage een negatieve test (PCR max 72u of antigeen max 48u) kunnen voorleggen. Onze trainers, opleiders en/of begeleiders worden ook bij aanvang van onze meerdaagse (buitenlandse) stages getest.
Met o.a. deze maatregel, trachten we maximaal Covid buiten onze stage groepen te houden.

  • Ter verduidelijking: ook bij volledige vaccinatie en/of booster vragen we negatieve test voor te leggen
  • Uitzondering: heb je een herstelcertificaat van maximum 6 weken, dan dien je geen negatieve test voor te leggen

In verschillende landen gelden verschillende COVID-maatregelen. Wij volgen als organisatie steeds de COVID-maatregelen die van toepassing zijn in het land van bestemming. Wij zullen in onze laatste communicatie jullie steeds informeren over de geldende regels, maar vragen ook dat onze deelnemers zelf proactief de maatregelen in het land van bestemming opvolgen. Op deze manier kunnen de nodige certificaten, formulieren en testen tijdig worden aangevraagd of ingevuld.

Indien we verplicht worden vanuit de overheid met verscherpte COVID-19 maatregelen om een opleiding of trainingskamp te annuleren, zal steeds een alternatief worden voorgesteld of het betaald saldo voor de stage 100% worden terugbetaald.

Wacht dus niet af en zie dat je bij de meerdaagse opleidingen/trainingsstages op tijd reserveert en geniet van de voordeelprijs.

Direct na terugkomst van een meerdaagse stage, adviseren we aan onze deelnemers om een een (zelf)test te doen. Mocht je positief zijn? Gelieve ons hier dan van op de hoogte te brengen, zodat we hoog risico contacten hiervan op de hoogte kunnen brengen. 

COVID-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x