COVID-19

Het volledige Snow College team vecht mee tegen COVID-19.
We verwachten van onze deelnemers samen met onze trainers en opleiders zich te houden aan volgende maatregelen om ons te wapenen tegen COVID-19, en zo doende onszelf en anderen te beschermen !

  • Was je handen regelmatig grondig met zeep en water
  • Hoest of nies in een papieren zakdoekje of in de binnenkant van je elleboog
  • Ben je ziek? Blijf thuis in isolatie.
  • Vermijd nauw contact. Houd steeds voldoende afstand, minstens 1.5m (indien mogelijk)
  • We dragen steeds een mondmasker en/of buff voor de mond en neus indien dit verplicht is. 

We respecteren steeds de richtlijnen in de verschillende indoorbanen waar onze Snow College activiteiten doorgaan ! Voor detail info, check link van de betreffende accomodatie:

Meerdaagse (buitenlandse) stages :

Bij deelname aan onze meerdaagse (buitenlandse) stages, moet elke deelnemers bij aanvang van de stage voldoen aan de eisen die de overheden opleggen. Ook vragen wij vanuit de organisatie om 12 uur op voorhand (van het vertrek of aanvang van een buitenlandse meerdaagse stage) een foto door te sturen van de uitslag van een zelftest. Gelieve per mail / WhatsApp het bewijs hiervan (foto) door te sturen naar de verantwoordelijke voor de organisatie van betreffende stage of naar info@snowcollege.be 

Herstelcertificaat: ben je genezen van COVID-19 in de 90 dagen voorafgaand aan de stage moet je geen zelftest doen. Wel je herstelcertificaat doorsturen. 

Kinderen onder de 12 jaar moeten niet voldoen aan bovenstaande. 

In verschillende landen gelden verschillende COVID-maatregelen. Wij volgen als organisatie steeds de COVID-maatregelen die van toepassing zijn in het land van bestemming. Wij zullen in onze laatste communicatie jullie steeds informeren over de geldende regels, maar vragen ook dat onze deelnemers zelf proactief de maatregelen in het land van bestemming opvolgen. Op deze manier kunnen de nodige certificaten, formulieren en testen tijdig worden aangevraagd of ingevuld.

Indien we verplicht worden vanuit de overheid met verscherpte COVID-19 maatregelen om een opleiding of trainingskamp te annuleren, zal steeds een alternatief worden voorgesteld of het betaald saldo voor de stage 100% worden terugbetaald.

Wacht dus niet af en zie dat je bij de meerdaagse opleidingen/trainingsstages op tijd reserveert en geniet van de voordeelprijs.

Direct na terugkomst van een meerdaagse stage, adviseren we aan onze deelnemers om een een (zelf)test te doen. Mocht je positief zijn? Gelieve ons hier dan van op de hoogte te brengen, zodat we hoog risico contacten hiervan op de hoogte kunnen brengen. 

COVID-19

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x