In de kijker: CONDOR Real Estate Development

VASTGOED MEETS WOONPLEZIER

De buurt waarin u woont, heeft een grote impact op uw dagelijks leven. Daarom bouwt CONDOR woonconcepten met een eigen identiteit, op locaties waar het nu al aangenaam wonen is. Wij denken verder dan vastgoed alleen.

Elk project bekijken we als totaalconcept. Met respect voor de bestaande buurt en maximale aandacht voor kwaliteit in bouwtechniek, materialen en inplanting.

OVERAL DICHTBIJ 

 CONDOR ontwikkelt vastgoedprojecten met optimaal woon- en leefcomfort voor bewoners. Zowel in huis als in de buurt errond. Elke site is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Met scholen, winkels en openbare diensten in de nabije omgeving. Zo stemmen we vastgoed en woonplezier naadloos op elkaar af.

KWALITEIT IS DE NORM 

 Van de selectie van de bouwgrond, de inplanting van de gebouwen, de keuze voor hoogwaardige materialen tot de doordachte aanplanting van groen: kwaliteit blijft onze belangrijkste drijfveer. We gaan door tot elk detail klopt. Daar engageren we ons voor.

EEN INVESTERING MET TOEKOMST 

 De combinatie van eigentijds wonen op een perfect gekozen locatie maakt CONDOR-projecten bijzonder aantrekkelijk voor kopers en huurders. Of u nu investeert om er zelf te wonen of om te verhuren: een CONDOR-woning is altijd een veilige keuze met een zeker rendement.

ONDERBOUWD MET ERVARING 

 Kobe Brankaer en Koen De Merlier hebben samen ruim 40 jaar ervaring in de vastgoedsector. Die know-how vertaalt zich in een groeiende portfolio van innovatieve woonprojecten. Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor een constructief partnership met CONDOR. U straks ook?

Meer informatie? Klik hier!
In de kijker: CONDOR Real Estate Development

ZOMER WEKELIJKSE TRAININGEN

In juli en augustus techniek , slalom en race trainingen

Anwärter I en II opleidingen 2023

opleiding skileraar skimonitor snowboardleraar

Herfstweek opleidingen, trainingen en voorbereidingen

Voorbereiding op Anwärter/Landes , Training op techniek, bulten, reuzenslalom en Anwärter I en II en Freestyle opleidingen

Vacature Opleiding verantwoordelijke

Join our team: Snow College vacature opleiding verantwoordelijke

Voorbereiding Anwärter I en II

Bereid je voor op Anwärter I opleiding via introductiedag; op Anwärter II opleiding via ons voorbereidend indoor weekend; via onze techniek indoortrainingen welke we wekelijks organiseren of via onze voorbereidingsstage in Oostenrijk

De weg naar Anwärter I skileraar

Na Corona wou ik terug meer skiën en wat een uitje naar een indoor skipiste zou zijn, werd een verhaal van hoe ik me nu skileraar mag noemen!

Succesvolle Snow College Racing herfst periode!

Terugblik Snow College Racing herfstperiode Tip: boek voor 4 december Race stage in februari en geniet voordeelprijs!

Racing verantwoordelijke: Davy en An

Davy en An volgen als duo Jasper op als Snow College Racing verantwoordelijke

Tijd voor een andere piste

Na zeven jaar zich 100% ingezet te hebben voor Snow College, zal Jasper Duré een stapje achteruit zetten om zich ten volle te kunnen concentreren op zijn bedrijf De Groene Baksteen en zijn gezin.

2 Toppers erbij in Snow College Team

Snow College verwelkomt 2 nieuwe toppers in ons trainersteam: Sara Roggeman en Louise Van den Bosch

Anwärter II opleiding herfst 2021 - Julia

Begin november trok Snow College opnieuw naar Kaprun voor een week vol opleiding, training en sneeuwplezier. Lees hier hoe deelneemster Julia, kersvers Anwärter ski, de week heeft beleefd.

Anwärter II opleiding herfst 2021 - Tine

Begin november trok Snow College opnieuw naar Kaprun voor een week vol opleiding, training en sneeuwplezier. Lees hier hoe deelneemster Tine, die er ondertussen een seizoen heeft opzitten in Oostenrijk, de week heeft beleefd.

Anwärter opleiding zomer 2021

Lees hoe deelnemer Stijn de Anwärter I opleiding zomer 2021 heeft beleefd.

Skitechniek verbeteren: Basishouding

Skitechniek verbeteren door te werken aan je basishouding. Wil jij beter leren skiën? Dat begint bij de basis, jouw houding op de latten! Wij bespreken de beste houding om – letterlijk – alle kanten mee uit te gaan. In het Duits: Mittelage

Hintertux juli 2021: winter in de zomer

Snow College weet altijd de sneeuw te vinden. Begin juli trekken wij naar 3.000 meter hoogte; gletscher te Hintertux. Voorbereidingen, opleidingen en racestage; alles kan! Kijk hoe wij het begin van de zomer hebben beleefd.

Blog: Anwärter I juli 2020

Van 28 juni 2020 tot 3 juli 2020 nam ik deel aan de Anwärter I opleiding tot skileraar bij Snow College. Dit is hoe ik die week heb ervaren.

Terugblik racing outdoor seizoen

Door omstandigheden is het skiseizoen sneller afgelopen dan voorzien. Graag kijken we terug op de knappe resultaten en podiumplaatsen die we behaald hebben tijdens de wedstrijden te St. Johan 2020.

Trainers / opleiders gezocht

Wegens succes en uitbreidende activiteiten, trainingen en opleidingen, is Snow College op zoek naar gemotiveerde en geëngageerde trainers/opleiders om ons trainersteam te versterken

VERSLAG SNOW COLLEGE HERFSTOPLEIDING 2019 DOOR EVERT

Verslag Snow College Herfstopleiding door 1 van de deelnemers Evert.

In de kijker: Life Planner Davy De Bries

Vroeg of laat stelt iedereen zich wel eens de vraag hoe het zit met zijn huidig leven en de bijhorende levenskwaliteit. Of moeten er belangrijke financiële beslissingen genomen worden.

Nieuwe Snow College teamwear : softshells en race shorts

te bestellen via jasper@snowcollege.be ; mogelijkheid tot passen op ons kantoor te Snowworld Terneuzen

VERSLAG SNOW COLLEGE HERFSTOPLEIDING 2019 DOOR LOUIS

Verslag Snow College Herfstopleiding door 1 van de deelnemers Louis.

Snow College Racing heeft 1ste grote Belgische afspraak niet gemist !

Wat een KNAL start op 1ste grote Belgische afspraak alpijns skiën: Belgisch Kampioenschap indoor. Na een intensieve voorbereiding gedurende zomermaanden hebben de renners op het BK indoor hun kunnen bewezen.

Verslag Snow College Hemelvaartstage 2019 door Liesbeth

Verslag Snow College stage 29 mei - 2 juni 2019 door Liesbeth. Liesbeth kijkt ondertussen al verder uit naar de komende Herfststage 2019 bij Snow College :)

Ruben Duré: Staatlicher Skilerarenopleiding

Ruben Duré, opleider en trainer bij Snow College volgt de hoogste skilerarenopleiding in Oostenrijk. Zijn ervaringen kan je hier lezen.

25 januari 2019

In de kijker: Bitdive

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x