WEKELIJKSE SLALOM TRAININGEN

Wat, Wanneer en waar?

De wekelijkse slalom techniek trainingen van Snow College vinden plaats in Snowworld Terneuzen. Verbeter jouw techniek en tijd in de slalom samen met onze racers. Veel skileraren volgen deze training ter voorbereiding van de Landesopleiding. Ervaring in de slalom is hiervoor niet vereist. Twijfel je? Kom gerust een kennismakingstraining meevolgen om van slalom te proeven!

Onze trainingsmomenten zijn:

  • dinsdag    19u00 - 21u30 
  • zondag     17u00 - 19u30

De ski techniek trainingen gaan wekelijks door - behalve tijdens de Belgische schoolvakanties – van augustus 2023 tot mei 2024
We houden er rekening mee dat er in de loop van het seizoen, tot 3 trainingen per trainingsmoment kunnen wegvallen, wegens evenementen op de skipiste, trainersissue of overmacht. Bij het wegvallen van een training, zullen we dit tijdig communiceren naar onze trainingsabonnementhouders en prikken we één van de reserve data ter vervanging
Check de exacte trainingsdata en kopieer ze alvast in jouw persoonlijke agenda.

Meld je hier aan voor de wintertraingen

Inschrijven kan rechtstreeks via onze boekingstool. Bij inschrijving wordt een administratieve fee van 2,5% met een minimum van €1,50 en een maximum van €30 aangerekend.

Formules en abonnementen

Trainingen exclusief toegangtraining
1ste kennismakingstraining (mail ronny@snowcollege.be) € 0,-
1 training€ 50,-
5 trainingen (beurtenkaart; 1 jaar geldig vanaf opname 1ste trainingsbeurt)€ 195,-
10 trainingen (beurtenkaart; 1 jaar geldig vanaf opname 1ste trainingsbeurt)€ 325,-
abonnement 1 training/week (tot max 30 trainingen op te nemen voor eind mei 2024)€ 750,-


  • Bij het nemen van een trainingsabonnement, kies je een vaste trainingsdag en heb je recht tot max 30 indoortrainingen, op te nemen tot de laatste aangeboden training van het lopend skiseizoen (juni 2024)
  • Als abonnementhouder ben je vrij om inhaaltrainingen te volgen op andere trainingsdag, om zo toch aan het maximum aantal trainingen (30) uit te komen tegen eind juni 2024
  • Er staan 30 trainingen per trainingsmoment gepland. We houden er rekening mee dat er tot 3 trainingen kunnen wegvallen. We communiceren hier tijdig over en prikken één van de reservedata in de plaats, zodat er 30 trainingen per trainingsmoment aangeboden blijven.
  • Inhaaltrainingen (en resterende beurten beurtenkaart) dienen altijd minstens 5 dagen vooraf aangegeven te worden via ronny@snowcollege.be.
  • Kies je er voor om 2 dagen per week een trainingsabonnement te nemen, dan krijg je 40% korting op het 2e trainingsabonnement.

Toegangsformules (alleen i.c.m. trainingen)
3u toegang Snow College€34,95
Clubjaarkaart (1/9 - 31/8) Snowworld 5 locaties  (geldig voor 1 vast trainingsmoment per week)€425,00
Clubjaarkaart (1/9 - 31/8) 5 Snowworld  locaties (365 alle dagen geldig)€585.00
reguliere prijs avondpas of maandabonnement


WEKELIJKSE  SLALOM TRAININGEN

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x