Voorbereiding Anwärter

Wat en voor wie?

Wil je je voorbereiden op je Anwärter I of II? Wil je jouw techniek verbeteren en jouw slaagkansen verhogen? Dan is de voorbereiding Anwärter iets voor jou!

Tijdens de Anwärter voorbereiding skiën komt het volgende aan bod:

 • Training dynamische lange en korte bochten (carven)
 • Training plugdrehen, plugsteuern en parallel lang (shulefahren)

Tijdens de Anwärter voorbereiding snowboard komt het volgende aan bod:

 • Training  van gedrifte tot carving bochten in hoogontlasting
 • Training freestyle basics

Twijfel je of je ski niveau voldoende is? Kom dan een kennismakingstraining volgen tijdens één van onze wekelijkse techniek trainingen.

Herfstvakantie 2024 ski & snowboard

Planning 

zaterdag 26 oktober - zaterdag 2 november 2024
te Kiztsteinhorn (kaprun)

Prijs

1.095€

Hierin is inbegrepen:

 • 6 dagen training
 • 6 dagen skipas
 • 7 overnachtingen half pension
 • Extra programma (waar animo voor is; bvb video analyse, onderhoud, ...)

Optioneel:

 • annulatieverzekering: 50€
 • Herexamen: 
  • 60€ voor één onderdeel (bijvoorbeeld alleen praktijk)
  • 100€ voor twee onderdelen (bijvoorbeeld praktijk en theorie)
  • 120€ voor drie onderdelen (bijvoorbeeld praktijk, theorie en lesgeven)

Extra info

Verblijf
We verblijven in Hotel Lukashansl: www.lukashansl.at
Salzburgerstrasse 1, A-5671 Bruck an der Glocknerstrasse
Kamers zijn standaard 3 tot 5 persoonskamers.
Twee weken voor aanvang ontvang je een mail met info omtrent upgrade mogelijkheden (bvb één of twee persoonskamers)

Vervoer
Carpoolen
Wil je met iemand mee rijden? Laat het ons weten bij je aanmelding. we proberen je met iemand in contact te brengen die een plekje over heeft in de auto.

Trein
Als je niet in de gelegenheid bent om in een auto te komen, kun je met de trein komen. De verbinding (Antwerpen Centraal - Bruck-Fusch) naar het dorp is goed. Je kunt een kaartje kopen via NSinternational of ÖBB, je reist 10 à 12 uur. We brengen je daarnaast in contact met andere deelnemers die met de trein reizen, net zo gezellig.

Eenmaal in Oostenrijk heb je ook vervoer op locatie nodig. ’S Ochtends naar de gletsjer en einde middag weer terug naar Hotel Lukashansl. Bij aanmelding 1ste dag zijn de groepen bekend en kun je carpoolen met iemand in je groep die een plek vrij heeft in z’n auto. De ervaring vertelt ons dat dit altijd lukt. Mocht het niet uitkomen dan functioneert het taxibusje van het hotel ook. Hier zit wel een prijskaartje aan verbonden, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers die hiervan gebruik maken.  

Busvervoer
Bij voldoende vraag, leggen we een autocar in met verschillende opstapplaatsen afhankelijk van waar de meeste deelnemers afkomstig zijn. De meest reguliere opstapplaatsen zijn de carpoolparking van Wommelgem, Houthalen en Heerlen. Kostprijs bus heen/weer + ter plaatse komt op 260€.

Inschrijven
Via onderstaande link, kan je je zelf aanmelden. Mocht de opleiding waarvoor je jezelf hebt ingeschreven al vol zitten, dan zal er in overleg gekeken worden naar andere oplossingen om toch de door jouw gewenste opleiding te volgen.
Soms kan het ook zijn, dat je even op de wachtlijst wordt geplaatst. Wanneer er dan voldoende animo is om een nieuwe groep te starten, zal je zo snel mogelijk bevestigd worden.

Na de inschrijving ontvang je een e-mail ter bevestiging en een aparte e-mail met de factuur (van onze opleidingspartner) van de opleidingskosten. Het kan enkele dagen duren voordat de factuur jouw kant op komt.
Het voorschot betaal je direct. Het restsaldo van de opleiding dient uiterlijk vier weken vóór de startdatum van de opleiding te zijn overgeschreven. Je kunt pas meedoen aan de opleiding als het totale bedrag is bijgeschreven.

Andere voorbereidingsmogelijkheden

indoor techniek trainingen

introductiedagen

Voorbereiding Anwärter

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x